Kids&Us Calella

Puja al tren de les Fun Week d’estiu de Kids&Us

Publicat 20/04/2018

A Kids&Us Calella ja estem preparats per a l’arribada de l’estiu i amb ell les nostres Summer fun week. Jocs, teatre, treballs manuals, hora del conte… Els campaments urbans d’estiu de Kids&Us estan plens d’activitats lúdiques i divertides, però sense renunciar a l’aprenentatge de l’anglès d’una manera natural i vivencial. 


A més, aquest estiu les fun week estrenen dues noves temàtiques. Prepara’t per viatjar fins a la sabana africana i veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món a les fun week Safari. També estrenarem Crazy Cook, una temàtica en què els nens es tornaran bojos per la cuina. 


Les fun week són campaments urbans d’estiu que tenen l’anglès com la llengua vehicular per a totes les activitats. Es realitzen al centre Kids&Us Calella i estan dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, siguin alumnes del centre o no. Els petits s’agrupen per franges d’edat amb un màxim de 10 nens per professor. Una proposta plena d’activitats lúdiques i noves experiències que faran de l’estiu un moment inoblidable. 
Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres.

 

Compartiu-ho >