Kids&Us Calella

Estrenem My Locker, l’app que referma el lideratge pedagògic de Kids&Us

Publicat 05/10/2017

Kids&Us sempre és a l’avantguarda educativa i ofereix als seus alumnes el mètode d’aprenentatge més innovador i les eines i recursos més eficaços per a l’aprenentatge de l’anglès dins i fora les aules.

Una de les principals novetats de Kids&Us per al nou curs és My Locker, una aplicació de continguts digitals exclusius per als alumnes Kids&Us que respon a la necessitat creixent de tenir un accés ràpid al material pedagògic dels cursos dels grups de Babies i Kids, com ara les pistes d’àudio. Ara bé, la utilitat de My Locker no s’acaba aquí, ja que també ofereix continguts addicionals que donaran continuïtat a l’aprenentatge de l’anglès, d’una manera amena, fàcil d’usar a qualsevol lloc i moment i, sobretot, estimulant.

Les pistes d’àudio sempre estaran disponibles al mòbil o a la tauleta i les podrem escoltar a qualsevol lloc i sense consumir dades; només caldrà escoltar la pista connectat a Internet la primera vegada i després ja hi tindrem accés directe. 

Què inclou My Locker?

A més de les pistes d’àudio, My Locker ofereix continguts exclusius per a cada curs:

*Jocs i llibres interactius protagonitzats pels personatges dels cursos.
*Episodis de dibuixos animats per a diverses franges d’edat.

Tot això fa de My Locker una aplicació molt completa, amena i enriquidora.

Un curs molt especial

El curs 2017-2018 serà molt especial per a Kids&Us. El 2018 la companyia celebrarà 15 anys i, per si no n’hi hagués prou, la primera generació d’alumnes Kids&Us acabarà la seva etapa amb nosaltres: són els alumnes que faran Subscription 2 (Teens 6).

Kids&Us inicia el curs 2017-2018 amb més de 115.000 alumnes als 376 centres d’Espanya, Andorra, Bèlgica, França, Itàlia, Marroc, Mèxic i la República Txeca. 

Compartiu-ho >