Kids&Us Calella

English for Life és el títol de la nova campanya de Kids&Us que segueix innovant any rere any

Publicat 04/05/2017

Kids&Us posa a l’abast dels alumnes una de les eines més importants per al seu futur: l’anglès. Un anglès ple de matisos, que creix i evoluciona al seu costat i que farà que no tinguin límits. Kids&Us tampoc es posa límits alhora de millorar l’aprenentatge dels seus alumnes. Per això cada any les famílies es troben amb moltes novetats, es revisen els cursos, creix l’univers d’activitats i productes Kids&Us i la qualitat i l’excel·lència es mantenen a nivells altíssims.

English for Life

Mostra d’aquesta altíssima exigència és la presentació de la nova campanya anual que s’inspira en el món del cinema, la fàbrica de somnis per excel·lència, amb l’objectiu que els nostres alumnes siguin els directors de la seva pròpia història. Kids&Us vol que l’idioma no sigui un impediment perquè els seus alumnes facin realitat els seus somnis. 

Estrena a la gran final de La Voz Kids

Per primera vegada, Kids&Us realitzarà un llançament mundial de la campanya a tots els països de manera simultània.

La campanya porta per nom English for Life  i s’estrenarà el proper divendres dia 5 de maig, durant la gran final d’un dels programes de més èxit de la televisió actual: La Voz Kids. L’escenari triat per emetre el primer anunci de la nova campanya no pot ser més especial, i és així perquè l’ocasió s’ho mereix.

No et perdis el llançament de la nova campanya aquest divendres 5 a la nit a la televisió, i totes les novetats que anirem publicant a les nostres xarxes socials al llarg de les setmanes següents.

Compartiu-ho >