Kids&Us Calella

English for Life és la nova campanya de Kids&Us per al curs 2017/2018

Publicat 08/05/2017

Divendres passat es va estrenar la nova campanya de Kids&Us per al nou curs de manera simultània a tots els països on està present. English for Life és la nova campanya i s’inspira en el món del cinema, la fàbrica de somnis més gran del món.

L’objectiu d’aquesta campanya és fer que els alumnes siguin els directors de la seva pròpia història i per això Kids&Us posa al seu abast una de les eines més importants per al seu futur: l’anglès. Un anglès ple de matisos, que creix i evoluciona al seu costat i que farà que no tinguin límits. Kids&Us vol que l’idioma no sigui un impediment perquè els seus alumnes facin realitat els seus somnis. 

Els alumnes són els protagonistes

Una vegada més, els nois i noies que apareixen a la campanya de Kids&Us són alumnes dels centres, els autèntics protagonistes d’un univers únic. Kids&Us és un mètode innovador en l’aprenentatge de l’anglès i en els seus gairebé 15 anys d’història compta amb més de 100.000 alumnes. Aquest ADN innovador és el que ha permès que es converteixi en un referent de qualitat en l’aprenentatge d’idiomes.

A partir d’aquesta setmana podràs descobrir tots els detalls d’una nova campanya plena de màgia i d’imaginació als perfils de Kids&Us a les Xarxes Socials. Encara no els segueixes?

Compartiu-ho >