Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Calella

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • James Manresa i Andy Coles - Directors

  James Manresa i Andy Coles - Directors

  Equip directiu de Kids&Us Calella i Pineda

 • Elena Sheverda - Coordinadora

  Elena Sheverda - Coordinadora

  L’Elena, nascuda a la freda Siberia, és alegre, dolça i afectuosa. La seva vocació és l’ensenyament de l’anglès, ja que li apassiona la Gran Bretanya i l’estil de vida anglosaxó. Del seu treball amb alumnes de diferents edats ha superat alguns reptes que l’han ajudada a exercir de professora, essent més creativa i innovadora.

 • Montse Pedraza

  Montse Pedraza

  La Montse és molt propera i entregada als infants. Li agrada fixar-se en tot allò que senten a cada moment.

 • Ariadna Gras

  Ariadna Gras

  Sóc l’Ari i tinc 25 anys. M’agrada navegar, viatjar, ballar i l’olor del pa recent fet! Als 16 anys vaig començar a treballar amb nens al Club Nàutic de Calella i des de llavors tinc molt clar que són els petits grans savis amb qui m’agrada compartir el meu dia a dia. Aquest any he començat un cicle formatiu d’Educació Infantil. Treballant al Kids&Us poso en pràctica el que estudio, però sobretot ric, aprenc i ensenyo divertint-me!

 • Albert Artigas

  Albert Artigas

  Hola! Em dic Albert i tinc 23 anys. Sóc estudiant de Marketing, Advertising and Public Relations a l'Escola Universitaria Formàtic Barcelona, adscrita a la Universitat de Gales Trinity Saint David (Bachelor Degree). Des de fa uns quants anys he sentit una gran passió per l'idioma anglès, que m'ha permès viajar a diversos països com el Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Corea del Sud i la Xina, entre d'altres.

 • Carla Benito

  Carla Benito

  Hola! Em dic Carla i tinc dinou anys. Estic estudiant Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona. M'encanta llegir i escriure però sobretot viatjar i conèixer noves cultures i costums.

 • Paula Vives

  Paula Vives

  *

 • Amira Tisaeva

  Amira Tisaeva

  Hola, em dic Amira i tinc 21 anys! Des de molt petita m’ha agradat molt l'anglès. Vaig estar aprenent-lo durant molts anys amb professors particulars. Mai perdo l’oportunitat de posar a prova el meu nivell d’anglès. Conèixer aquest idioma m’ha pogut obrir moltes portes!

Compartiu-ho >