Kids&Us Calella

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Andy Coles

  Andy Coles

  Franquiciat

 • James Manresa

  James Manresa

  Director General

 • Joëlle Frutos - Coordinadora

  Joëlle Frutos - Coordinadora

  Hola! Sóc la Joëlle i tinc 27 anys. Des que tinc memòria sempre m'ha apassionat el poder comunicar-me amb tothom. Donada aquesta passió, vaig estudiar Integració Social i Animació Turística, estudis que m'han permès desenvolupar feines on he pogut ampliar i millorar les capacitats comunicatives en diversos idiomes i aprendre'n de nous, així com la possibilitat de viatjar i conèixer noves cultures. M'agrada molt llegir, fer esport i compartir el meu temps amb qui més estimo. Actualment, compagino aquesta fantàstica feina amb els estudis d'Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya.

 • Ariadna Gras

  Ariadna Gras

  Sóc l’Ari i tinc 25 anys. M’agrada navegar, viatjar, ballar i l’olor del pa recent fet! Als 16 anys vaig començar a treballar amb nens al Club Nàutic de Calella i des de llavors tinc molt clar que són els petits grans savis amb qui m’agrada compartir el meu dia a dia. Aquest any he començat un cicle formatiu d’Educació Infantil. Treballant al Kids&Us poso en pràctica el que estudio, però sobretot ric, aprenc i ensenyo divertint-me!

 • Albert Artigas

  Albert Artigas

  Hola! Em dic Albert i tinc 23 anys. Sóc estudiant de Marketing, Advertising and Public Relations a l'Escola Universitaria Formàtic Barcelona, adscrita a la Universitat de Gales Trinity Saint David (Bachelor Degree). Des de fa uns quants anys he sentit una gran passió per l'idioma anglès, que m'ha permès viajar a diversos països com el Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Corea del Sud i la Xina, entre d'altres.

 • Abir Talibi

  Abir Talibi

  Hola! Sóc l'Abir. Tinc 22 anys, sóc filòloga anglesa i, actualment, estic cursant un màster. Sempre he tingut facilitat pels idiomes i les noves tecnologies. Sóc molt responsable, creativa i simpàtica. M'agrada molt ensenyar i ajudar als altres, així com treballar en equip.

 • Aina Losada

  Aina Losada

  Hola! Em dic Aina i tinc 22 anys. Sóc graduada en Llengües Aplicades, una carrera que m’ha permès aprendre nous idiomes, com l’alemany o l’italià, així com millorar l’anglès. M’encanta viatjar, cuinar i mirar sèries i pel·lícules en versió original. El que més m’agrada de treballar amb els més petits (i els no tan petits) és que sóc jo qui aprèn d’ells!

 • Amira Tisaeva

  Amira Tisaeva

  Hola, em dic Amira i tinc 21 anys! Des de molt petita m’ha agradat molt l'anglès. Vaig estar aprenent-lo durant molts anys amb professors particulars. Mai perdo l’oportunitat de posar a prova el meu nivell d’anglès. Conèixer aquest idioma m’ha pogut obrir moltes portes!

Compartiu-ho >