Kids&Us Calella

Educar jugant

Publicat 24/01/2018

Ahir dimarts a la tarda, amb el sempre reconfortant so de fons dels nostres alumnes fent classe, es va escenificar l’acord a la nostra escola, quan el president del CB Calella, David Fors, acompanyat d’alguns membres de la seva Junta, ens va fer entrega d’una flamant samarreta de l’equip amb el nostre logotip incorporat.

La samarreta és maquíssima i ens va sorprendre a més que el número escollit fos el 15. No era una casualitat: havien esbrinat que aquest any Kids&Us Central compleix 15 anys. Quin detall!

L’acord arriba per la bona entesa entre les dues entitats. El nou projecte de la recent estrenada junta de l’equip de bàsquet té per objectiu educar jugant, amb els valors humans com a eix fonamental; una filosofia que compartim absolutament i que per tant ens va captivar de seguida.

Estem molt contents i il·lusionats de poder col·laborar amb una entitat tan arrelada i icònica de la nostra ciutat, especialment en l’any en què Calella esdevé la Ciutat del Bàsquet Català.  

Entre d’altres, l’acord inclou la incorporació del logotip de Kids&Us Calella a les samarretes de joc i d’escalfament de la base i dels dos pre-mini mixtes del club. Es preveuen també diverses activitats com tornejos de bàsquet entre escoles i d’altres conjuntes encara per determinar però que de ben segur seran ben engrescadores.

Estem segurs que les sinèrgies entre Kids&Us i el CB Calella donaran moltes alegries i bones estones.

1.. 2... 3...Calella!!!

Podeu llegir la notícia del Club de Bàsquet aquí, a més d'escoltar a David Fors, president del CB Calella, així com a Andy Coles, soci Gerent de Kids&Us.

 

Compartiu-ho >